Steun liox met jouw tijd, talent of kennis

Één ding is zeker: onze enthousiaste vrijwilligers vormen het hart van Liox. Doe je ook mee?

Wordt vrijwilliger bij liox

Sluit je aan bij circa 30 vrijwilligers die met elkaar in actie komen. Samen helpen we bij het organiseren van onze activiteiten zodat we klaar staan voor studenten in Nederland.

Waarom liox?

Geef jongeren een toekomst

Onze vrijwilligers dragen op unieke wijze bij aan onze missie: een samenleving waarin kunst en cultuur een centrale rol spelen in het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en mentaal welzijn. Jongeren zijn de toekomst.

Vrijheid in jouw werkzaamheden

Werken op locatie of thuis, een hele dag of een paar uurtjes, zelfstandig of in een team: het kan allemaal. Samen verkennen we wat het beste past bij jouw interesses en onze activiteiten.

Groei en ontdek

Als vrijwilliger bij Liox krijg je niet alleen de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken, maar ook om je eigen netwerk te laten groeien. We zorgen regelmatig voor leuke activiteiten speciaal voor onze vrijwilligers, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een goed doel, maar ook nog eens een geweldige tijd beleeft en waardevolle ervaringen opdoet.

Onze vrijwilligers

Help jij graag mee? Kijk dan via onderstaande knop op onze vacaturepagina. Als jouw functie er niet tussenstaat, neem dan gerust contact met ons op: wij zijn erg blij met iedereen die wil helpen!

Hospitality

Zorg jij straks voor een warm ontvangst van studenten op de mooiste locaties in Nederland? De koffie staat klaar!

ICT ondersteuning

Voor onze activiteiten en projecten vertrouwen wij op onze IT systemen, onder andere voor de website, ons boekingssysteem en CRM. Alle hulp is welkom!

Coach of kletsmaatje

Veel jongeren zijn op zoek naar een luisterend oor. Kan jij goed luisteren in een rustige en inspirerende omgeving?